برای این منظور باید از آب یا عصاره عناب به صورت ماسک روی پوست استفاده کنید.
در انگلستان عناب را به صورت خشک شده و یا به صورت آبنباتهای طعمدار همراه با چای عصر میل مینمایند.
توصیه شده است افرادی که دچار نفخ مفرط، انگلهای رودهای و خلط فراوان هستند پیش از مصرف عناب با پزشک مشورت کنند.
پیشنهاد میکنیم ویدئو زیر را مشاهده کنید. در این ویدئو محمد حکیمی نیا، مدیر فروشگاه باغ ایران و مهندس کشاورزی، به معرفی برخی از مهمترین خواص عناب میپردازد.
برای بهرهمندی از خواص عناب خشک، میتوانید آن را بهعنوان یک میان وعده سالم و یا برای تهیه نوشیدنیها و انواع دمنوشهای گیاهی استفاده نمایید.
آنتی اکسیدان های موجود در عناب می تواند به محافظت از پوست در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک کند و باعث ایجاد پوستی سالم و جوان می شود.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
فلاونوئیدهای موجود در عناب میتوانند از اکسیداسیون لیپیدها جلوگیری نمایند که این عملیات یکی از عوامل اصلی افزایش سطح چربی خون است.
جالب است بدانید در برخی مناطق هند از عناب برای تهیه ترشی استفاده میکنند و همچنین در برخی از کشورها با عناب مارمالاد و آب میوه درست کرده و از خواص آن بهرهمند میشوند.
این تاثیر عناب میتواند به پیشگیری از یبوست، گرفتگی معده، نفخ، افزایش بیش از حد باد شکم، و همچنین بیماریهای خطرناکتر گوارشی نظیر سرطان رودهی بزرگ کمک کند.
میوه عناب تازه و خشک در طب سنتی برای بهبود هضم غذا استفاده می شود؛ یک مطالعه نشان می دهد که مصرف روزانه عناب به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک کرده و احتمال تجمع سموم در روده ها را کاهش می دهد.
خیس کرده عناب: تعداد ۲۰ دانه عناب را با ۳۰ دانه مویز دانه گرفته و ۳۰ دانه سپستان و ۱۷ گرم شاخه گلدار بنفشه در نیم لیتر آب خیس کنید و بگذارید تا صبح بماند سپس آن را صاف کرده و با ۵۰ اعناب در قران گرم شیر خشت و ۵۰ گرم ترنجبین مخلوط کنید تا کاملاً حل شود سپس قدری گلاب به آن اضافه کرده و بنوشید.
برای آشنایی با فواید و خواص شگفت انگیز عناب پیشنهاد میکنیم این مقاله از زوم لایف را بخوانید. در ادامه به مهمترین خواص عناب اشاره کردیم.
مصرف عناب میتواند به کاهش فشار خون کمک کند. این خاصیت مفید عناب به دلیل وجود فلاونوئیدها و تاننهای طبیعی در آن است که به طبق نتایج تحقیقات میتواند فشار خون را کاهش دهد.